8 jun 2007, 22:46

Върни се 

  Poesía
498 0 0
Ето днес пак реших да пиша,
защото мойто тяло и душа по теб въздиша!
То страда, когато е далеч от теб,
ще те опиша в някой друг куплет...

Погубен от любовта,
бродя в безкрайна самота!
Чувствам празнота,
няма светлина!
Къде ли си? С кого ли си сега?!

Няма слънце и луна,
само болка и студенина!
Природни сили се бунтуват,
за нашата любов тъгуват!

Така силно те желая,
в тъмнината, сред тишината...
Да потънем в забрава,
нека любовта възкресим!

Колкото и да крия,
сълзите по теб не мога да скрия!
Кръвта ми ври, сърцето ми шепти:
"При мен, любов, се ти върни...."

© Де Жаву Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??