О, как да върна миналите дни,
как да ти върна любовта,
щастието в твоите очи
и нашите несбъднати мечти?
Разбито е едно сърце,
една душа тъй страда,
ела със своите ръце
и ми дари наслада!
Ще чакам този миг,
щастлив за теб и мен,
света да раздера със вик,
че ти се върна в моя ден!!!
© Вили Todos los derechos reservados