11 jun 2017, 19:47

Върви 

  Poesía » De amor
508 0 0

                  ВЪРВИ

 

Върви, не жертвай важните си срещи.

Не ми е нужен пленник угнетен.
Обичам да вечеряме на свещи,

но само ако с мисъл си при мен.

Върви, ще те изпратя със усмивка,

дори да съм на други честоти.

Ценя дори и мъжката запивка,

и всичко, чрез което ти си ти.

© Цветанка Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??