ВЪРВИ
Върви, не жертвай важните си срещи.
Не ми е нужен пленник угнетен.
Обичам да вечеряме на свещи,
но само ако с мисъл си при мен.
Върви, ще те изпратя със усмивка,
дори да съм на други честоти.
Ценя дори и мъжката запивка,
и всичко, чрез което ти си ти.
© Цветанка Ангелова All rights reserved.