11.06.2017 г., 19:47 ч.

Върви 

  Поезия » Любовна
507 0 0

                  ВЪРВИ

 

Върви, не жертвай важните си срещи.

Не ми е нужен пленник угнетен.
Обичам да вечеряме на свещи,

но само ако с мисъл си при мен.

Върви, ще те изпратя със усмивка,

дори да съм на други честоти.

Ценя дори и мъжката запивка,

и всичко, чрез което ти си ти.

© Цветанка Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??