27 abr 2006, 13:43

Върви си 

  Poesía
853 1 3





Какво те кара при мен да се връщаш

и пак устните ми с плам да изпиваш?

Не виждаш ли в какво ме превръщаш,

не виждаш ли как ме убиваш?

 

Недей, не ме гледай с тези очи.

Освободи ме от тебе, върви си!

Нарани ме и не питай дали ме боли -

отдавна вече съм свикнала.

 

Виж със мен какво направи,

погледни ме и тогава си върви.

А аз ще се питам мога ли да те забравя

и дали ще бъда същата като преди.

© Малена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??