19 may 2011, 7:49

Върви (Тръгвай) 

  Poesía » De amor
650 0 0

Видях любовта, усетих страстта,

почувствах  и твоето сърце да тупти...

И ето сега, разделени в нощта,

смирено аз роня сълза след сълза.

 

Аз мисля за теб - ти мислиш за мен,

живеем живот разделен,

аз се моля на Бог, а ти  на Аллах

и така всяка нощ, всеки ден...

 

Опознах любовта - ти също я срещна,

толкоз прекрасна е тя -

вървиш си с любимия ръка за ръка

и се чувсташ най-щастлив на света!

 

Сега си върви, а аз ще те чакам,

дори в друг живот да е това,

ще роня сълзи - знам, ще боли,

ще помня всяка твоя целувка и ласка

и това ще ме топли в самотните дни -

  Сбогом, любими - Върви!

 

 

 

© Дева Тарейн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??