Видях любовта, усетих страстта,
почувствах и твоето сърце да тупти...
И ето сега, разделени в нощта,
смирено аз роня сълза след сълза.
Аз мисля за теб - ти мислиш за мен,
живеем живот разделен,
аз се моля на Бог, а ти на Аллах
и така всяка нощ, всеки ден...
Опознах любовта - ти също я срещна,
толкоз прекрасна е тя -
вървиш си с любимия ръка за ръка
и се чувсташ най-щастлив на света!
Сега си върви, а аз ще те чакам,
дори в друг живот да е това,
ще роня сълзи - знам, ще боли,
ще помня всяка твоя целувка и ласка
и това ще ме топли в самотните дни -
Сбогом, любими - Върви!
© Дева Тарейн Всички права запазени