12 dic 2012, 12:35

Вървяхме и вървим 

  Poesía » Civil
359 0 0

Вървяхме всички -
 куци и сакати,
строени бяхме
 "бъдно" да строим!
Със зъби скърцахме
и свивахме юмруци
живота си
 да изтърпим!

Но ние "бъдното"
 не построихме...
Насилниците
 вече не са с нас.
В капиталисти
 те се преродиха
и ни тормозят
пак със друга власт!

Защо е, питам, тази
 лоша карма!?
Защо по български
 и днес търпим?!
Защо така
 живота си
 прекарваме
и самара на гърба си
ще държим?!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??