Късно е, не се прави на влюбен...
имам от зъбите ти следи.
Цялата ми кожа се бунтува,
щом докоснеш я дори с очи.
Късно е сега да се раздаваш,
сякаш си го чакал цял живот...
Срещу глупостта си аз въставам
и отърсвам робския хомот.
Пробвай да настигнеш мойте стъпки,
искаш ли до тебе да вървя.
Трябва да разпалиш нова тръпка,
тя отключва моята врата.
© Светличка Todos los derechos reservados
Благодаря за посещението и добрите думи, Марко!