25 ago 2024, 1:48  

Вътрешности 

  Poesía » Odas y poemas, Verso libre
79 0 0

Ех, да можех да пиша

като онези големите автори, 

да можех да одера емоциите си, 

да ги просна върху листа с думи, 

да се оголя до кокал, 

да извадя вътрешностите си, 

да ги подготвя за зимата, 

най-вусното бил мозъкът

или май сърцето, 

да се разфасовам, 

и да се провеся да съхна, 

дали щеше ми олекне ако можех, 

да стана касапин на чувствата си

и да пиша поеми от карантии? 

 

Тина Чели

август 2024

© Тина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??