6 jul 2018, 23:29

Във плен на твоите очи 

  Poesía » De amor
608 1 2

Във плен на твоите очи изгарям

гориш ме като с мълнии със тях

света ми преобърна, не съзнавам

и търся логика за чувствата със смях

 

Не искам да пропусна теб, ще съжалявам

открих душата в теб, за мен си слънчо

на ляво и на дясно разтръбих за теб и си признавам

ти моята отколешна мечта си, ти си всичко

 

© Борислав тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??