13 ene 2009, 22:28

Въздишка 

  Poesía » Otra
420 0 1
И ето я - настъпи неусетно есента -
красива, с гиздава позлата...
Дърветата изпращат своите листа
в топлата прегръдка на земята...
Като отронени листа от календара
дните отминават безвъзвратно -
криволичи още път напред,
но няма път обратно...

© Тони Чолакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??