13.01.2009 г., 22:28 ч.

Въздишка 

  Поезия » Друга
419 0 1
И ето я - настъпи неусетно есента -
красива, с гиздава позлата...
Дърветата изпращат своите листа
в топлата прегръдка на земята...
Като отронени листа от календара
дните отминават безвъзвратно -
криволичи още път напред,
но няма път обратно...

© Тони Чолакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??