25 feb 2009, 0:16

Въздишка 

  Poesía
905 0 5

Не, няма нужда ти да ми говориш.

 

И в тишината ясно чувам твоя глас.

 

И няма нужда ти със мен да спориш.

 

Какво ли значат думите във този час...?

 

И няма нужда да те виждам вече.

 

Та ти си все пред моите очи.

 

Ти си тъй близо, а си тъй далече...

 

С сърцето си докоснах те,

 

сега боли...!

© Станислав Камберов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??