ВЪЗДИШКА
Ще покажа
един блясък -
Твоя блясък!
Ще скрия
една грижа -
Моята грижа!
Грижата за твоя блясък...
пред тия –
ония...
върху горещия пясък...
на плажа...
© Пламен Порчев Todos los derechos reservados