Jul 18, 2013, 5:47 PM

Въздишка 

  Poetry
460 0 2




ВЪЗДИШКА

 

Ще  покажа

          един  блясък  -

                       Твоя  блясък!

Ще  скрия

            една  грижа  -

                         Моята  грижа!

Грижата за твоя блясък... 

пред тия –

       ония...

          върху  горещия  пясък...

    на плажа...

          

 

 

 

 

© Пламен Порчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??