28 may 2018, 1:41

Въздишка 

  Poesía » Otra
942 1 3

Плачи, мое село на жалост,

горчи, мое мило за радост,

мълчи, мое село нахалост,

горчи, мое мило за младост.

 

Реките ти бистри да бликнат,

дъбравите стари да екнат,

синовните двори да леят,

моравите, пъстри да пеят.

 

Къщята ти пусти ще светнат,

чедята ти клети ще срещнат.

Плачи, мое село на жалост,

плачи мое мило за младост...

© Ивелина Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??