3 abr 2008, 10:56

Възкръснали химери  

  Poesía » De amor
1619 0 30

 В отговор на Неразлистени страсти   от  Белоснежка



 

Очите ти

простреляха сърцето ми.

Ръцете ти

запалиха огнища

и скриха се

луната и небето

в страстта,

която огънят отприщи.

По кожата,

ухаеща на пролет,

пръстите

танцуваха интимно,

в моминска гръд,

желаеща и гола,

устните

потърсиха взаимност.

Поникнаха

потискани желания,

възкръснали

от чаканe химери,

и всичко

се превърна във вулкан,

когато устните

се спряха на Венера.

В едно се сляха

мрак и светлина,

разтърсени

от пристъп на величие,

сред грохот

на сърцата в две тела,

крещящи със безмълвие:

 

                                  Обичам те!

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??