5 nov 2005, 20:53

Възмездие 

  Poesía
750 0 0
             Виж черната ръка на времето,
             която ни сочи неизвестното
             и ще разбереш кое е най-лесното
             и кое най-трудно - за да победиме.

             Искаха да стъпчат любовта ни,
             която все още не съществуваше.
             Вървяха след нас, за да ни спъват
             и да изградят стена помежду ни.

            От злоба безсилна надлъгваха себе си,
            прикриваха с траур честта си.
            Не успяха да видят забързани,
            че те извисиха обичтта ни.

            Сега вървиме двама мълчаливи,
            притихнали и малко уморени.
            А черната ръка на времето
            ни сочи нашето възмездие.

© Димитрина Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??