25 may 2022, 21:11

Възможно е 

  Poesía » De amor
328 3 6

Възможно е
 

Май пристига винаги като начало, 
минава на зелено и със рози,
дъждът измива всичко овехтяло, 
което е изсмукващо и в прози!

 

Ще ни отърси с летните си бури
от илюзията, че сме вечни,
а лятото можем да се гмурнем
в забравените чувства на сърдечното!

 

Тези, които още си мечтаем
наяве и насън, в стихотворения,
сезонът е безкраен, да си признаем -
Пролетта е радост от творения!

 

Ще ме познаеш по топлото на юга
и истинската роза във косите,
ще поискаш да се вършеш тука
с обратния билет от съдбите ни!

 

Да ти отворя недописания лист,
дълго пазен, като за последно,
а после ме чети, разлиствай
и пиши истините, от душевното!

 

Май е истина и винаги начало
да разцъфне, като храст на роза,
дъждът носи дъгично одеало
да е истинско! Възможно е!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??