22 feb 2011, 19:53

Възпитаването на дете 

  Poesía » Otra
482 0 0

Вън

от всякакво

съмнение е,

че мястото

за прецеденти

е във къщи!

 

20.02.2011 г.

© Добромир Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??