7 sept 2016, 16:48  

Възприятие 

  Poesía » Filosófica
346 0 0

           

                  На всички носители на

                  светлината на словото

 

Писателю, не влизай със словото 

в малките умствени пространства!

Нима показват мостовете 

защо сърцето неспокойно странства? 

 

Страдалецо, осъзнай капаните 

от структурата стара на ума!

С тишина лекувай раните, 

благославяй природата и дома!

 

Приятелю, обичаш ли свободен 

всичките неземни красоти -

чувството няма да те води 

към истинските висоти!

© Айдън Софуев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??