На всички носители на
светлината на словото
Писателю, не влизай със словото
в малките умствени пространства!
Нима показват мостовете
защо сърцето неспокойно странства?
Страдалецо, осъзнай капаните
от структурата стара на ума!
С тишина лекувай раните,
благославяй природата и дома!
Приятелю, обичаш ли свободен
всичките неземни красоти -
чувството няма да те води
към истинските висоти!
© Айдън Софуев Все права защищены