Изправям се, отново тръгвам, възродена!
Солените сълзи ги няма вече...
Обичам първо себе си! Сега разбирам
аз пак съм слънчево, усмихнато момиче.
Пред мен светът разтваря се да ме прегърне с нежност,
да ми даде крила... да полетя,
да се откъсна от свойта безметежност,
© Вероника Валери Todos los derechos reservados
на безумно влюбена жена..."
Душата ми направо се изпълни! За което поздравленията ми са към теб!