23.08.2007 г., 22:41 ч.

Възродена 

  Поезия
586 0 3
 

 Изправям се, отново тръгвам, възродена!
 Солените сълзи ги няма вече...
 Обичам първо себе си! Сега разбирам 
 аз пак съм слънчево, усмихнато момиче.
 Пред мен светът разтваря се да ме прегърне с нежност,
 да ми даде крила... да полетя,
 да се откъсна от
 свойта безметежност,

 да съм това, което съм била.
 И продължавам пътя си, примамливо омайна,
 горда, естествена, добра,
 простила непростимият си порив
 на безумно влюбена жена...

© Вероника Валери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "простила непростимият си порив
    на безумно влюбена жена..."
    Душата ми направо се изпълни! За което поздравленията ми са към теб!
  • Давай!!!
  • Прекрасна си , Вероника, истинско момиче.С обич.
Предложения
: ??:??