6 may 2009, 20:14

Взаимност 

  Poesía » De amor
796 0 17

Трептя като живителна дъга,

по-цветна съм от всякога сега,

разливам се в твоето небе-мечта,

погалено от теб във утринта.

 

Отпивам на глътки нежността,

дарена като цвете от твоята душа,

отвръщам ти с приливна вълна,

от пурпурни искри и топлина.  

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??