Трептя като живителна дъга,
по-цветна съм от всякога сега,
разливам се в твоето небе-мечта,
погалено от теб във утринта.
Отпивам на глътки нежността,
дарена като цвете от твоята душа,
отвръщам ти с приливна вълна,
от пурпурни искри и топлина.
© Сеси Все права защищены