24 feb 2009, 17:16

Вземам си болката 

  Poesía
805 0 15


Вземам си болката.
Ти не я заслужаваш.
Тръгвам си - толкова.
И те освобождавам
от грешки и глупости.
Остани си почтен.
Но, да знаеш, лудост е,
че излъга и мен.
Че опита - неопитен -
важно да премълчиш,
задържайки огъня
в сините си очи,
дето нощем ме будеха
и държаха във плен.
Надявах се чудото
да се случи на мен.
Само болката ми остана -
спомен надежда не носи.
Още една дълбока рана.
И толкова много въпроси...

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??