14 feb 2019, 14:04

Вземи ме 

  Poesía » Otra
336 0 0

Вземи ме, облако бели!

Прегърни ме! Вдигни ме

нагоре, нависоко, в небето!

Понеси ме

над планини, реки, морета...

Над делниците, над празниците,

над хората!

Аз мечтая да съм, като теб!

Аз искам да съм, като теб!

Бял, безплътен, свободен...

И да летя... да летя...

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??