Вземи ме, облако бели!
Прегърни ме! Вдигни ме
нагоре, нависоко, в небето!
Понеси ме
над планини, реки, морета...
Над делниците, над празниците,
над хората!
Аз мечтая да съм, като теб!
Аз искам да съм, като теб!
Бял, безплътен, свободен...
И да летя... да летя...
© Хари Спасов All rights reserved.