4 sept 2013, 21:22

Вземи ме 

  Poesía » De amor
437 0 0

Вземи ме

 

Ухаеш на вятър, на дъжд,

топъл и сбъднат.

На лавандула, на любов ухаеш.

Докосващ - с пръсти, с душа.

С дъх докосваш, с обич.

И ми е светло, притихва ми се.

И ми се пие, любов ми се пие.

Даваш ми, живот ми даваш,

и надежда, и огнище.

Целият съм обич,

изплакана сълза,

онемяла от обичане.

Притихнал съм. Вземи ме.

 

©Ванко Николов(Starkmaster®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??