Вземи ме
Ухаеш на вятър, на дъжд,
топъл и сбъднат.
На лавандула, на любов ухаеш.
Докосващ - с пръсти, с душа.
С дъх докосваш, с обич.
И ми е светло, притихва ми се.
И ми се пие, любов ми се пие.
Даваш ми, живот ми даваш,
и надежда, и огнище.
Целият съм обич,
изплакана сълза,
онемяла от обичане.
Притихнал съм. Вземи ме.
©Ванко Николов(Starkmaster®vn)
© Ванко Николов Все права защищены