16 mar 2017, 22:45  

Вземи туй мъничко цвете 

  Poesía » De amor
1088 1 0

                                                                  На жена ми  за рождения  ден                                              

 

                                                        

                                                          Ти си за мен жената,

                                                          феята красива, добрата,

                                                          с любов сърцето ми допряла

                                                          и смисъл на живота ми дала.

                                   

                                                          Ти си орлица, разперила крила

                                                          ден и нощ над нашите деца,

                                                          слънце сгряло цялата къща

                                                          когато уморен, премръзнал се връщам.

                  

                                                          Ти винаги си била до мен

                                                          опора в лош и хубав ден,

                                                          не се стъписа, уплаши дори

                                                          сред пропълзялите в живота ни мъгли.

                                 

                                                          Вземи туй мъничко цвете сега,

                                                          кокиченце бяло победило снега,

                                                          подарък малък е то,

                                                          но знак да знаеш ти,

                                                          че ще те обичам

                                                          до края на своите дни!

                                                         

© Никола Яндов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??