28 jul 2011, 21:47

Взлом 

  Poesía » De amor
490 0 5

Обхванат от скука в горещия ден

аз спор анонимен подхванах

и всеки случайно изпречен пред мен

изпращах в рогата на дявол.

 

Но ето, отнейде се мярна отпред

жената във рокля червена

и с токчета стройни премина без ред

направо в сърце наранено.

 

А как ме усети и с поглед разбра

копнежът по младото тяло.

Видя се по-късно, че в мойта съдба,

със взлом тя е влезла изцяло.

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??