28 июл. 2011 г., 21:47

Взлом 

  Поэзия » Любовная
489 0 5

Обхванат от скука в горещия ден

аз спор анонимен подхванах

и всеки случайно изпречен пред мен

изпращах в рогата на дявол.

 

Но ето, отнейде се мярна отпред

жената във рокля червена

и с токчета стройни премина без ред

направо в сърце наранено.

 

А как ме усети и с поглед разбра

копнежът по младото тяло.

Видя се по-късно, че в мойта съдба,

със взлом тя е влезла изцяло.

© Иван Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??