21 jun 2017, 19:46

Взрив 

  Poesía » De amor
446 2 5

Загаснал вулкан е сърцето.

В пепел от лава животът кипи.

Населваш го с хора,

цветя и дървета,

и се надяваш да се взриви.

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??