21.06.2017 г., 19:46 ч.

Взрив 

  Поезия » Любовна
449 2 5

Загаснал вулкан е сърцето.

В пепел от лава животът кипи.

Населваш го с хора,

цветя и дървета,

и се надяваш да се взриви.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??