15 nov 2011, 2:29

Взривени мисли 

  Poesía » Versos blancos
906 0 16

---


Взривени мисли

Какво ще направиш,
когато те погледна
и запратя мислите ти,
като безцелни скитници,
някъде из Вселената?
Ще стигнеш ли с мен
без мисли
дъното на очите ми...
Какво ще направиш,
когато те докосна
и малката искрица
в пръстите ми
взриви Слънцето?
Ще останеш ли с мен,
въпреки тъмнината -
да изброим
неизброимите звезди...
Какво ще направиш,
когато те целуна
по единствената тайна
и тя стане моя?
Ще забравиш ли всички
изречени мигове
освен онзи,
в който те повиках...
Какво ще направиш,
когато те прегърна
и топлото ми тяло
разтопи оковите
на очакването?
Ще бъдеш ли тогава
светлина и огън,
за да родим наша тайна...
или
ще тръгнеш след хаоса
на мислите си,
повличайки ме...
..след теб...


 

---

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??