2 dic 2007, 14:04

what is the love for me 

  Poesía » De amor
836 0 1
what is love

Идваш в мен, добре дошла,
напомняш ми за мен самия,
но правиш да се преоткрия.
Затова може би не пожелa

да останеш там, приютена
така неусетно бързо също,
както и отново се връщаш,
но не същата, а пременена

в нежния си образ пореден.
Поредното незначещо лице
и поредните вкопчени ръце,
за първи път и за последен.

© Александър Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??