2.12.2007 г., 14:04 ч.

what is the love for me 

  Поезия » Любовна
832 0 1
what is love

Идваш в мен, добре дошла,
напомняш ми за мен самия,
но правиш да се преоткрия.
Затова може би не пожелa

да останеш там, приютена
така неусетно бързо също,
както и отново се връщаш,
но не същата, а пременена

в нежния си образ пореден.
Поредното незначещо лице
и поредните вкопчени ръце,
за първи път и за последен.

© Александър Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??