There are many people
And few human beings
Many who are not brittle
And who lack their meanings
Many who don’t know why
And many who don’t even ask
Many who are afraid to cry
And don’t have any task
Who are you, a lay figure
Anyone, no one and none
Somebody who can’t transfigure
Just a body, just some….
© Надежда Todos los derechos reservados
Защото аз мога да си го преведа криво-ляво, хареса ми идеята, но бих искала да го усетя с думите и стиха на автора, така не го усетих като стихотворение.
Разбрах, благодаря!