Мислите ми рисуват твоето тяло.
Желанието ми избира цветове.
Възторгът ми размества полусенките
Картината е по-истинска от тебе,
защото е родена от очакване.
Остави ме да вярвам в илюзиите.
Изтрий от палитрата цялото черно
и ми повтаряй, лъжейки сам себе си,
че оригиналът е много по-добър.
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados