7.08.2011 г., 0:43 ч.

xxx 

  Поезия » Любовна
590 0 5

Мислите ми рисуват твоето тяло.

Желанието ми избира цветове.

Възторгът ми размества полусенките

Картината е по-истинска от тебе,

защото е родена от очакване.

Остави ме да вярвам в илюзиите.

Изтрий от палитрата цялото черно

и ми повтаряй, лъжейки сам себе си,

че оригиналът е много по-добър.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??