13 nov 2018, 16:48

xxx 

  Poesía
229 0 0

 

Докосваш нечий поглед жив,
а после плахо се отдръпваш.
Препъва те подводен риф.
По миди натрошЕни стъпваш.

 

Внезапно оседлаваш нечий вик.
Ва банк играеш. Всичко си заложил.
И времето, изплезило език,
облизва сол по твърдата ти кожа.

 

Не мислиш ...но очакваш и гориш.
Сестра ти е надеждицата бледа,
че ще обичаш, ще се преродиш.
...А Бог Отгоре изненадан гледа.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??