като диви коне
полетели в степта
са мечтите ми
когато се смееш
но когато
мълчиш
сам не зная защо
бързо догарям
и думите кухо отекват
в тишината на стаята
и в очите ми празно е
дори да крещиш
пак напразно е
всичко...
стоим пред пианото
съчетавайки ноти и срички
в безсмислени припеви
а в главата ми слепи
подплашени прилепи
побеснели се лутат
изгубили пътя
© Иван Todos los derechos reservados