Jun 25, 2007, 4:35 PM

XXX 

  Poetry
770 0 9
 

като диви коне

полетели в степта

са мечтите ми

когато се смееш

но когато

мълчиш

сам не зная защо

бързо догарям

и думите кухо отекват

в тишината на стаята

и в очите ми празно е

дори да крещиш

пак напразно е

всичко...


стоим пред пианото

съчетавайки ноти и срички

в безсмислени припеви

а в главата ми слепи

подплашени прилепи

побеснели се лутат

изгубили пътя

© Иван All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??