25.06.2007 г., 16:35 ч.

XXX 

  Поезия
765 0 9
 

като диви коне

полетели в степта

са мечтите ми

когато се смееш

но когато

мълчиш

сам не зная защо

бързо догарям

и думите кухо отекват

в тишината на стаята

и в очите ми празно е

дори да крещиш

пак напразно е

всичко...


стоим пред пианото

съчетавайки ноти и срички

в безсмислени припеви

а в главата ми слепи

подплашени прилепи

побеснели се лутат

изгубили пътя

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??