26 may 2016, 16:29

xxx31 

  Poesía » De amor
1157 1 4

                                           На Емо

 

Аз съм тук. А ти къде си?

Чуваш ли ме в твоя свят?

Вчера пролетта донесе

нов живот и аромат.

 

Ти усещаш ли го? Колко

измерения ни делят?

Стига ли до тебе болка,

мойта болка в твоя свят.

 

Виждаш ли ме като плача?

Знаеш ли, че е за теб?

Кротко ме забулва здрача

в кадифено-черен креп.

 

Вън е пролет. В мен е есен

с непрестанен листопад.

Аз съм тук. А ти къде си?

Търся път към твоя свят...

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??