На Емо
Аз съм тук. А ти къде си?
Чуваш ли ме в твоя свят?
Вчера пролетта донесе
нов живот и аромат.
Ти усещаш ли го? Колко
измерения ни делят?
Стига ли до тебе болка,
мойта болка в твоя свят.
Виждаш ли ме като плача?
Знаеш ли, че е за теб?
Кротко ме забулва здрача
в кадифено-черен креп.
Вън е пролет. В мен е есен
с непрестанен листопад.
Аз съм тук. А ти къде си?
Търся път към твоя свят...
© Нина Чилиянска Всички права запазени